Trang fitte katerina

trang fitte katerina

Hva skal jeg gjøre? Er trang fitte noe man bare er født med eller er det fordi jeg er jomfru? Har ikke lyst til å møte han nå egt men må fordi vi ish er sammen, så hva skal jeg gjøre for å ikke ha like trang fitte? I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen. Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er ikke tilfelle. Tilbake til spørsmål og svar om Sex Tilbake til spørsmål og svar Les artikler om sex. Artikler Spørsmål og svar Quiz Stem! Det er vanlig at skjeden er trang.

Hvis jenta ikke er seksuelt tent, er skjeden både trang og tørr. Hvis hun i tillegg er usikker eller engstelig blir skjedeåpningen enda trangere. For at skjeden ikke skal være trang må jenta bli seksuelt tent. Da blir skjeden våt og utvidet. Etter samleiet blir skjeden igjen trang og tørr.

Er litt vanskelig å si siden jeg er hennes første. Så sexen i seg selv blir bare bedre og bedre. Hun har også lært å runke meg til å komme osv, så det er jo litt bonus i selvtillitten hennes. Får bare håpe at hun ikke vrir det til at hun er problemet den dagen jeg skulle ha problemer med å få stå eller få utløsning.

Det her var egenltig forfriskende, gjerne kom med kanskje noen andre ting jeg burde tenke på!?! Kjenner jeg har glemt en del etter 2år med død tid. Kommunikasjon er viktig og ikke vær redd for å utforske hverandres kropp og hjerne. Hjernen er det største erotiske organet vi har!

Forspill på minutter burde holde, selv for ei som trenger god tid, hun er heldig at du tar deg så god tid egentlig. Husk å bruk hele kroppen hennes og din, ikke vær redd for å eksperimentere og teste ut nye måter å tilfredsstille hverandre på. Jeg begynte med en finger inni kjeden, for så å etterhvert utvide. Hver kveld gjorde jeg dette. Onanerte ikke, var ikke kåt, bare strakk på den. Fikk etterhvert inn to fingre og tenkte at det fikk være nok. Når jeg skulle debutere sa jeg aldri at jeg var jomfru, og først sleit gutten med å få den inn.

Jeg sa at jeg ikke var våt nok, men det hørte han ikke på. Han bare presset den inn, og ja, det skal gjøre vondt. Han begynte å penetrere og jeg måtte nesten be ham om å stoppe, men etter ca. Blødde litt også, men det merket han ikke. Dette hadde aldri gått om ikke jeg hadde jobbet med meg selv først. Jeg vil ikke si at dette er unormalt, og at hun bør oppsøke lege hvis hun aldri har hatt en finger inni der engang.

Hvis hun ikke tåler å ha det litt ubehagelig for en kort stund, så er nok ikke dette noe for henne as. Godt at det er litt fremskritt her og flott at hun skal til heletjeneste og gynekolog.

Gynekolog er nok den som er best egnet til å ta en skikkelig sjekk og stille en diagnose om hun har ett fysisk problem, eller om det bare er "psykologisk" art. De aller fleste kvinner føler smerte første gang når jomfruhinnen taes avhengig om hvordan den er etc og om den fortsatt er tilstede , etter dette så går alt fra andre gang og noen fler helt smertefritt.

Kanskje hun har en tilstand? Det er ikke sikkert gynekolog oppfatter, min gjorde aldri det. Gynekologer er som regel idioter som ikke kan noe annet enn det som er standard for sjekk.

Min hadde aldri hørt om kvinner som hadde smerter i underlivet. Hvis hun fortsetter å ha smerter under samleie er hun nok en av de uheldige som har en tilstand. Les mer om endometriose, vaginisme og vestibulitt. Noen av de er ikke mulig å behandle, men man kan bruke bedøvelse før samleie. Det kan hjelpe litt. Da må man bruke dette hver eneste gang og bedøvelsen må tas 30 min før hvert samleie. Eventuelt får hun en rekvisisjon til fysioterapaut, hvis legen mistenker at det kan være noe mer bak smertene.

Vi hadde det samme problemet i starten av forholdet vårt det lå også noe mer bak i forhold til tidligere erfaringer og vi fikk det gradvis til å fungere bedre og bedre ved å kjøre på med alkohol, glidemiddel og masse oral sex.

Til slutt var det såpass glatt og klart for samleie at ting rett og slett bare gled inn uten problemer og minimalt med motstand. Uansett dette er ikke et problem som løses på 1. I går ble ting snudd litt på hode. Men pratet litt om det litt tidligere i dag så får vi se hvordan det blir!

I går begynte vi å rote litt og ting gikk litt galt i mitt hode, kjente jeg ble ordentlig dårlig humør. Siden vi har drevet veldig mye med henne så har ikke jeg fått så utrolig mye nytelse, selv om jeg hintet og spurte litt om det i går før "akten" vår.

Så når vi startet hadde vi kysset en del allerede og det var ganske god stevning. Men i det vi la oss ned på senga ble hun bare liggende der som om hun forventet at jeg skulle bare gjøre alt. Jeg tenkte vel, jeg kan vel fortsette litt. Syns det her var veldig rart. Men så gav hun meg ingen tegn på at det var godt eller hun likte det jeg gjorde eller noe. Så jeg stoppet og la meg i armkroken hennes, satte på litt musikk og koste prate litt istede.

Spurte hvordan hun hadde det osv, kom ikke ut noe spesielt eller tvilsomt kroppspråk, så etter vi hadde liggi en stund begynte plutselig hun å ta på kuken min og jeg bare sånn, oja du var kanskje i humør alikavel? Ble bare å legge oss etter det uten å prate etter det skjedde.

Så I morrest ble vi å prate en liten stund om hvordan  jeg syns at ting hadde vært. For meg så er jo sex noe jeg vil ha med min partner for at det er godt, deilig og behagelig.

I motsetningen for henne så er det ukjent, kanskje skummelt og noe som "må" utforskes. Men det hjelper ikke å være så passiv som hun er om hun skal bli "kjent" med sexen. Da kom det også frem at hun var usikker og jeg hadde rett i mine påstander, men hun hadde ikke tenkt på hvordan det hadde vært for meg, så hun følte seg ganske dårlig når jeg sa ifra.

Jaja, kanskje hun lærte seg litt "medfølelse" xD Jeg følte meg så utrolig mye eldre da vi begynte å prate om emosjonelle ting, langt mer sikker på megselv. Mye av denne usikkerheten lå rundt det at hun var veldig stram nedentil, og hun hadde egentlig bare håpet på at det skulle bare gå bort, som jeg hadde forstått det.

Hadde det også skjedd hadde hun nok blitt litt mer selvsikker også. Spesielt siden jeg er litt usikker på hvordan man skal gå frem. Er deilig å høre at folk bekrefter det jeg sier! Community Forum Software by IP. Vis nytt innhold Retningslinjer. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Logg inn     Registrer deg. Norsk selskap leverer løsningen som skal sørge for at FC Barcelonas store byggeprosjekt går som smurt  Tu.

Kan Nokias toppmodell måle seg mot konkurrentene? Vi har testet den og to andre Digi. Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript.

Partner er for trang nedentil - tips for å bedre dette? Startet av AnonymDiskusjon , Side 1 av 2 1 2 Neste. AnonymDiskusjon er en virtuell bruker opprettet av administratorene som alle anonymiserte innlegg kobles til i stedet for den egentlige brukeren. Selvfølgelig er det ikke sikkert at det stemte, kanskje han bare ville skryte på seg noen cm   Det er viktig at dama er kåt og våt selvfølgelig, glidemiddel er nok lurt uansett. Lykke til med sexen Ja, tenkte også at jeg måtte skrive litt seriøst for å bli tatt seriøst.

Skrev først at "hjelp meg, kuken min er for svær. Men ja, hun er litt anspent men det er mer pga at det bare er litt nytt. They say what goes up must come down, but i aint reached my cruising altitude!.

Hvis hun ikke tåler å ha det litt ubehagelig for en kort stund, så er nok ikke dette noe for henne as Joda, jeg har fingret henne jeg, og hun føler at det er helt greit nå. Men hun hadde bare aldri gjort det selv tidligere iallefall Anonymous poster hash: Hun er av typen der bare en finger er nok Kombinert med at jeg har en penis som er stor i omkrets Vi gjør det samme som deg, varmer opp, bruker glidemiddel, tar oss god tid, osv.

Men er ganske frusterende, da det fører til at vi ofte ikke orker å ha vanlig sex.

.

CUPID DATING INDIAN SEX MOVIES

Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre. Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er ikke tilfelle. Tilbake til spørsmål og svar om Sex Tilbake til spørsmål og svar Les artikler om sex. Artikler Spørsmål og svar Quiz Stem!

Det er vanlig at skjeden er trang. Hvis jenta ikke er seksuelt tent, er skjeden både trang og tørr. Hvis hun i tillegg er usikker eller engstelig blir skjedeåpningen enda trangere.

For at skjeden ikke skal være trang må jenta bli seksuelt tent. Da blir skjeden våt og utvidet. Etter samleiet blir skjeden igjen trang og tørr. Kan det være at du ikke er helt klar for å ha samleie? Se innspill i artikkelen om seksuell debut. I stedet for å gå rett på samleie er det mange par som lærer seg å stimulere hverandres kjønn til orgasme før de har samleie. Da blir de kjent med hva den andre liker og nyter og samleie kommer som en naturlig fortsettelse av seksualiteten.

Det er få nerve-ender i skjeden, og sånn må det være med tanke på at skjeden også er en potensiell utførsels-kanal for en baby en gang i framtida. Hvis det var masse nerver der, ville det være uutholdelig smertefullt å føde. Hvis du ikke nyter når han fingrer i skjeden må du si det til han.

Aktiver javascript for at alle funksjoner skal fungere optimalt. Ok, jeg er mann 22år og nettopp fått meg ny kjæreste. Jeg har hatt en del sex før og er en del erfaren. Men kanskje ikke på dette. Hun jeg holder på med nå er helt "fersk", jeg har ikke tvunget på noe sex, men hun er veldig klar for det. Så det har blitt en del roting osv og oral sex, vi har pratet mye rundt dette om holdninger og fetisher osv. Veldig god og åpen kommunikasjon, føler ikke at noe er "tabu", og veldig åpen til å prøve nye ting.

Men så har det seg sånn at Pikken min er for stor Nå er ikke pikken min super gigantisk, litt lengere og litt tykkere enn en gjennomsnittlig pikk. Men problemet er heller at hun er så trang at jeg ikke får inn to fingre engang. Hun har ikke fingret eller brukt dildo tidligere i kjeden. Tanken på en så trang fitte er veldig tirrende Men hun er bare for trang xD Jeg tenkte jeg skulle skaffe et par dildoer og en del glidemidler for å hjelpe å gjøre henne litt større.

Hun har allerede sagt ja til dette. Vi trengte ikke å diskutere det engang xD Men er det noe annet jeg kan gjøre?!? Ønsker ikke at det skal være en veldig smertefull opplevelse, selv det hadde vært det letteste. Jeg har ingen problemer med at dette tar tid, at jeg har utløsning løpet av sex akten er det jeg bryr jeg meg lite om.

Kompis på ungdomsskolen hadde visstnok samme problem vet ikke om han hadde stor tissefant dama var for trang. Det de gjorde var bare å ta det rolig så ordnet det seg visst etterhvert. Selvfølgelig er det ikke sikkert at det stemte, kanskje han bare ville skryte på seg noen cm. Det er viktig at dama er kåt og våt selvfølgelig, glidemiddel er nok lurt uansett.

Gjør slik du skriver, start med litt med små dildoer og jobb dere oppover, viktig at hun er avslappet og ikke anspent selvfølgelig. Virker som hun er komfortabel etter det du skriver så da er vel det største hinderet unnagjort.

Lykke til med sexen. Jorden er ikke flat. Månelandingen er ikke forfalsket. Selvfølgelig er det ikke sikkert at det stemte, kanskje han bare ville skryte på seg noen cm Det er viktig at dama er kåt og våt selvfølgelig, glidemiddel er nok lurt uansett. Noe som igjen gjør at, ting som vangligvis ikke får plass inni der, nettop kan det hvis hun blir kåt. Jeg har vært borti type dame som du nevner, og er større en gjennomsnittet selv, men det ordna seg.

Masse vorspill og utviding med fingre først er som regel gull verdt. Begynn gjerne med en, så to, så litt fingring osv, men ikke regn med at det kommer til og være smertefritt for henne første gang.

Meen, så lange det er godt vondt og ikke bare vondt vondt, så vil hun nok venne seg til det etterhvert. Du trenger nødvendigvis ikke penetrere henne med penis de første gangene, da dette kanskje blir litt for stort og bite over for hennes del, men erfaringsmessig "mykner" de opp litt ved gjenntatt seks. Det hun kan bidra med, men som kanskje ikke er så lett for henne er at hun er totalt avslappet, hvis hun frykter at du skal gå inn i henne vil hun mest sannsynlig "knipe" igjen mer eller mindre ufrivillg, noe som bare gjør alt mye værre for begge parter.

Videre har jeg opplevt at det og ligge i skje kanskje er den beste stillinga for dette skje, da kan hun kontrolere hvor mye hun vil ha inn i seg, og hun kan kontrollere bevegelsene, samtidig som det ikker er like stor fare som f.

Aller sist, våthet og kåthet er alfa omega, spesielt i denne settingen. Glidemiddel kan jo nevnes, men er dama våt og du har litt spytt i kjeften som du kan påføre deg selv, så fungerer dette bedre erfaringsmessig.

Om det ikke er fysisk så kan det nok være muskel relatert, at hun er for sterk og holder igjen. Da må det not tid til å få henne kåt nok, ikke minst våt nok også. Bruk gjerne silikonbasert glidemiddel og kondom både på deg selv rundt hennes åpning så vil det gjøre at ting sklir lettere også.

Men som nevnt over så vil forspill og kåthet klargjøre en kvinnes vagina ganske så mye. Men det viktigste, gjør ting i hennes tempo, lytt til henne underveis og gjør dette sammen. Det er også mulig å få tak i oppblåsbare latex dildoer, de er stive som vanlige, men når hun har den inne i seg så kan hun gi ett pump eller fler på belgen og på den måten sakte øke størrelsen i sitt eget tempo. Ja, takk for tips. Jeg skal ta det opp, det du sa med gynokelog osv. Nå begynner det her egentlig å bli litt interessant.

Men ja, jeg skal se om jeg klarer å få enda litt lengere forspill, enda jeg ikke tror dette er problemet. Har allerede funnet flere ting som tenner henne, og hva som ikke tenner henne. Er litt vanskelig å si siden jeg er hennes første. Så sexen i seg selv blir bare bedre og bedre. Hun har også lært å runke meg til å komme osv, så det er jo litt bonus i selvtillitten hennes. Får bare håpe at hun ikke vrir det til at hun er problemet den dagen jeg skulle ha problemer med å få stå eller få utløsning.

Det her var egenltig forfriskende, gjerne kom med kanskje noen andre ting jeg burde tenke på!?! Kjenner jeg har glemt en del etter 2år med død tid. Kommunikasjon er viktig og ikke vær redd for å utforske hverandres kropp og hjerne. Hjernen er det største erotiske organet vi har! Forspill på minutter burde holde, selv for ei som trenger god tid, hun er heldig at du tar deg så god tid egentlig.

Husk å bruk hele kroppen hennes og din, ikke vær redd for å eksperimentere og teste ut nye måter å tilfredsstille hverandre på. Jeg begynte med en finger inni kjeden, for så å etterhvert utvide.

Hver kveld gjorde jeg dette. Onanerte ikke, var ikke kåt, bare strakk på den. Fikk etterhvert inn to fingre og tenkte at det fikk være nok. Når jeg skulle debutere sa jeg aldri at jeg var jomfru, og først sleit gutten med å få den inn. Jeg sa at jeg ikke var våt nok, men det hørte han ikke på.

Han bare presset den inn, og ja, det skal gjøre vondt. Han begynte å penetrere og jeg måtte nesten be ham om å stoppe, men etter ca. Blødde litt også, men det merket han ikke. Dette hadde aldri gått om ikke jeg hadde jobbet med meg selv først. Jeg vil ikke si at dette er unormalt, og at hun bør oppsøke lege hvis hun aldri har hatt en finger inni der engang.

Hvis hun ikke tåler å ha det litt ubehagelig for en kort stund, så er nok ikke dette noe for henne as. Godt at det er litt fremskritt her og flott at hun skal til heletjeneste og gynekolog. Gynekolog er nok den som er best egnet til å ta en skikkelig sjekk og stille en diagnose om hun har ett fysisk problem, eller om det bare er "psykologisk" art. De aller fleste kvinner føler smerte første gang når jomfruhinnen taes avhengig om hvordan den er etc og om den fortsatt er tilstede , etter dette så går alt fra andre gang og noen fler helt smertefritt.

Kanskje hun har en tilstand? Det er ikke sikkert gynekolog oppfatter, min gjorde aldri det. Gynekologer er som regel idioter som ikke kan noe annet enn det som er standard for sjekk. Min hadde aldri hørt om kvinner som hadde smerter i underlivet. Hvis hun fortsetter å ha smerter under samleie er hun nok en av de uheldige som har en tilstand. Les mer om endometriose, vaginisme og vestibulitt.

Noen av de er ikke mulig å behandle, men man kan bruke bedøvelse før samleie. Det kan hjelpe litt. Da må man bruke dette hver eneste gang og bedøvelsen må tas 30 min før hvert samleie.

sep Men problemet er heller at hun er så trang at jeg ikke får inn to fingre engang. Hun har ikke Tanken på en så trang fitte er veldig tirrende. 7. des Jul 23, - Söndags Katerina Janouch guidar till den svenska Trang fitte, vid fitte, ung fitte, gammel fitte, katerina escort varberg fitte, gul fitte. 8. des Katrina Kaif online casual dating www sexy film sukker pappa for sex bondage Gratis erotisk film trang fitte, Chatroulette hot pule fitte, jan.

: Trang fitte katerina

Ts escort spain gamle kåte damer Men hun hadde bare aldri gjort det selv tidligere iallefall Anonymous poster hash: Forspill på minutter burde holde, selv for ei som trenger trang fitte katerina tid, hun er heldig at du tar deg så god tid egentlig. Jorden er ikke flat. Hva skal jeg gjøre? Det er få nerve-ender i skjeden, og sånn må det være med tanke på at skjeden også er en potensiell utførsels-kanal for en baby en gang i framtida. Da må det not tid til å få henne kåt nok, ikke minst våt nok også.
Outcall girls sextreff i trondheim Norway sex girl hidden cam sex
Trang fitte katerina 658
Eskorte i rogaland milf bergen Escort pornstar paris sex kontakte

KNULL KONTAKT AFRICAN ESCORT GIRLS

Trang fitte katerina